Hopp til hovudinnhald Hopp til søk Hopp til bunntekst

Arendal legevakt

Legevakten i Arendal er ein interkommunal legevakt, mellom anna for kommunane Arendal og Fyresdal. 

For å komme i kontakt med Arendal legevakt må du ringe det nasjonale legevaktnummeret, 116117.

Arendal legevakt

Pasientar som ringer legevakta på dagtid vil normalt bli oppfordra til å ta kontakt med fastlegen sin. Legevakta er sikkerhetsnettet dersom fastlegen eller vikar ikkje er tilgjengeleg, og pasienten treng rask behandling.

Nytt frå Arendal legevakt:

"Innføring av nytt triageverktøy/hastegradsvurdering

I november 2017 innfører legevakten et nytt system for å kunne vurdere hastegrad/alvorlighetsgrad på en ny og bedre måte. Systemet heter Manchester Triage System og brukes ved mange legevakter både i Norge og andre land. Vi har stor tro på at bruken vil gi økt pasientsikkerhet, samt være en faglig trygghet for de ansatte. Publikum vil oppleve å måtte svare på noen flere spørsmål, vi ber om forståelse for at dette kan ta noe ekstra tid spesielt i innføringsperioden."

fyresdal.kommune.no nyttar informasjonskapslar (cookies) slik at me kan yte deg betre service. Informasjonskapslane blir i hovudsak nytta for trafikkmåling og optimalisering av tenesten. Du kan fortsette å bruke fyresdal.kommune.no som vanleg dersom du godtek dette. Dersom du vil vita meir, kan du lese om vår bruk av informasjonskapslar. Lukk